Productes CETIT  desplegar cercar | correu@cetit | Col·legi virtual

Productes del CETIT

cevisat Web dedicada a l'exercici de la professió
www.cevisat.cat
- Visats presencials i telemàtics
- Documentació tècnica
- Administracions públiques
ceformació Plataforma de formació online
www.ceformacio.cat
- Formació semipresencial
- Formació online
ceweb Xarxa TIC dels enginyers
www.ceweb.cetit.cat
- Creació de webs, blocs
- Servidors virtuals
- Videoconferència multipunt i S.A.T
ceconveni Ofertes i convenis
www.ceconveni.cetit.cat
- Convenis i promocions
- Ofertes entre col·legiats
- Financiació de idees
Esteu en: Skip Navigation Links> Inici> El col·legi> Informació> Notícies> Notícia web
// Notícia
JORNADA COM CERTIFICAR LES INSTAL·LACIONS DE PROTECCIÓ PASSIVA LA NOVA SP 136 I LA GUIA DE BONES PRÀCTIQUES
El dimecres 6 d’octubre, el Clúster de Seguretat Contra Incendis va organitzar conjuntament amb el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona la Jornada “Com certificar les instal·lacions de protecció passiva La nova SP 136 i la guia de bones pràctiques” amb l’assistència de més de quaranta assistents de diferents àmbits: administracions, empreses instal·ladores i mantenidores, enginyeries. La jornada va comptar amb la col·laboració del Col·legi d’Enginyers Industrials, Col·legi d’Arquitectes Tècnics i Bombers de la Generalitat.

A la benvinguda es va comptar amb la presència de Núria Llosas, membre de junta del CETIT, i de Dolors Costa, coordinadora del GT de Protecció Passiva i membre de junta del Clúster de Seguretat Contra incendis que van agrair l’assistència massiva

La jornada es va distribuir en quatre taules. 
A la primera taula, la primera ponència va anar a càrrec de Félix González, sotsdirector i cap de la Unitat de Prevenció d’Emergències de Tarragona de Bombers de la Generalitat de Catalunya que va fer la presentació de l’SP 136 de Certificació d’instal·lacions o aplicació de productes de protecció passiva contra incendis

La següent ponència va anar a càrrec de Dolors Costa, que va presentar la Guia de bones pràctiques per a la protecció passiva contra incendis

Després d’una pausa, es va reprendre la jornada exemplificant com la Guia es connecta amb l’SP 136 a fi i efecte de demostrar documentalment que les instal·lacions de protecció passiva són segures.

Així es va poder comptar amb les intervencions d’Albert Pérez, director tècnic d’ALFATORRES, Xènia López, Business Development Manager d’INTISI, Daniel Juscafresa, director tècnic d’Ignifugacions Generals, Llorenç Domingo, CEO d’IGNITOR Productos Inifugos. La taula va continuar amb un temps de col·loqui en què tots els assistents van poder formular els seus dubtes als ponents i van debatre àmpliament sobre alguns detalls de la Guia.

Per acabar, es va poder gaudir d’una taula multidisciplinar en que es va poder escoltar les intervencions de  Josep Anguera del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics de Tarragona, i la Sra. Elia Muns, directora tècnica PCI a EICON.

Amb un últim debat es va donar per finalitzat l’acte amb la sensació que el treball interdisciplinari i el compromís de totes les parts —administració, empresa i professionals— facilita la tasca i ajuda a avançar en un objectiu fonamental: millorar la seguretat de totes les instal·lacions.

05/10/2018

arxiu adjunt Enllaços d'interés
No hi han arxius associats a la notícia
[+] Noticies

ISO